شرکت خدمات مسافرتی و جهانگردی
سفرگشت

ویزای اندونزی

مدت اعتبار ویزا 3ماه ,
مدارک اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار , فرم پر شده مخصوص سفارت , اصل بلیط رفت و برگشت ,
نام ویزا ویزای اندونزی ,
توضیحات پاسپورت همراه با امضای مسافر .
2 قطعه عکس 3*4 رنگی با زمینه سفید .
کپی صفحه اول و دوم شناسنامه .
پرینت حساب بانکی با 7 میلیون مانده با مهر بانک .
واچر هتل
عکس اورجینال ,
کاربرد ویزا نوع ویزا روز کاری | نوع درخواست تعداد دفعات ورود هتل مدت اعتبار قیمت توضیحات
ویزای توریستی انفرادی 7 عادی یکبار ورود بله 3 ماه 70 دلار مدت اقامت ویزای توریستی مرتبط با بلیط مسافر میباشد.
ویزای تجاری انفرادی 7 عادی یکبار ورود بله 3 ماه 160 دلار نیاز به دعوتنامه و گواهی اشتغال به کار دارد .
ویزای توریستی
نوع ویزا
انفرادی
روز کاری | نوع درخواست
7 عادی
تعداد دفعات ورود
یکبار ورود
هتل
بله
هتل
3 ماه
مدت اعتبار
مدت اقامت ویزای توریستی مرتبط با بلیط مسافر میباشد.
قیمت
70 دلار
توضیحات
ویزای تجاری
نوع ویزا
انفرادی
روز کاری | نوع درخواست
7 عادی
تعداد دفعات ورود
یکبار ورود
هتل
بله
هتل
3 ماه
مدت اعتبار
نیاز به دعوتنامه و گواهی اشتغال به کار دارد .
قیمت
160 دلار
توضیحات
اختلاف ساعت
تبدیل تاریخ
نرخ ارز
تورهای تاریخ گذشته
وضعیت آب و هوا
Copyright © 2014 safar-tour.com rights reserved

طراحی وب سایت و بهینه سازی سایت نمایشگاه مجازی